Antakių priežiūra namuose

Ne paslaptis, jog antakiai viena svarbiausių veido bruožų detalių, kuri įrėmina mūsų veidą – paryškindami mūsų akis bei ,,suformuodami” veidą ir atskleisdami gražiausius jo bruožus.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Tačiau labai dažnai nepelnytai pamirštame, jog turime prižiūrėti ir rūpintis savo antakiais įprastinėje savo rutinoje. Šiandien kosmetikos parduotuvių lentynose bei elektroninėse parduotuvėse galima rasti gausybę priemonių antakių priežiūrai namuose – tačiau dažnai susiduriame su problema, jog nežinome, kokie antakių priežiūros žingsniai svarbiausi namuose, kad antakiai būtų vešlūs ir žvilgantys.

Antakių odos šveitimas

Antakių odos šveitimas labai dažnai nepelnytai užmirštama antakių priežiūros rutinos dalis. Mikrodalelių grūdeliais nepamirštame palepinti ir pašalinti visų nešvarumų nuo savo veido odos, tačiau pamirštame, jog labai svarbu nešvarumus pašalinti ir nuo antakių odos.

Antakių odos šveitimas puikiai tinka kiekvienai, kurios antakių odos sritis yra linkusi į šerpetojimą. Naudojimui namuose puikiai tinka – Matreshka antakių odos šveitiklis, kurio kaina yra itin prieinama tad kiekviena gali įtraukti šią priemonę į savo rutiną. Šveitiklis padės pašalinti negyvas odos lasteles. Taip pat ši priemonė itin tinka tiems, kurių plaukeliai linkę įaugti.

Nepamirškite įtraukti šios priemonės į savo prekių krepšelį, nes nuolatinis jos naudojamas gali padėti tapti jiems vešlesniems, kadangi šveitimas skatina kraujo tekėjimą į antakių plaukelių folikulus, o tai padeda jų atsinaujinimui ir augimui.

Netrukdykite antakiams augti

Tai nėra taip paprasta kaip atrodo, tačiau teks stalčiuje giliai paslėpti taip savo mylimus pincetus ir leisti antakius formuoti tik specialistui pas kurį lankotės antakių korekcijai. Kadangi itin dažnai merginos norėdamos patobulinti savo antakių plaukelius pašalina jų per daug ar netinkamose vietose. Žinoma – būtina pašalinti tokius plaukelius, kurie aiškiai yra už jūsų suformuotos antakių formos, tačiau tam turite pasirinkti tinkamą pincentą bei šalinti plaukelius pagal jų augimo kryptį. Tam puikiai tinka mūsų prekinio ženklo Charming Look L- linkio pincetas, kuris itin patogios formos, tad galėsite plaukelį suimti patogiai ir nepažeisti jo folikulo.

Tačiau nepamirškite, jog reikia stengtis antakius prisotinti priemonėmis, kurios skatina jų augimą – tam puikiai tiktų šios dvi priemonės: Exel Promoter arba Matreshka antakių aliejukas. Exel promoter tai purškiamas serumas tinkantis tiek blakstienoms, tiek antakiams. Šis serumas itin patogus, nes yra purškiamas, jis prisotintas vitaminų (A, B, C, E) bei yra sukurtas liposomų pagrindu. Ši priemonė skatina antakių augimą, nes pasižymi itin stiprion maitinamosiom ir atkuriamosiom savybėm. Matreshka antakių aliejukas pasižymi tirštesne konsistencija ir savo sudėtyje turi netgi 6 aktyvius komponentus, kurie maitina antakių plaukelį ir padeda ilgiau išlaikyti antakių dažų spalvą.

Nepamiršdamos šių keletos žingsnių savo antakių priežiūros rutinoje nuokat galėsite džiaugtis vešliais, gražiai bei tvarkingais antakiais!